Vse informacije in gradiva na portalu so informativne narave. Podjetje Alpcolor d.o.o. se bo trudilo za optimalno delovanje portala, vendar s tem v zvezi ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo.
 
Podjetje Alpcolor d.o.o., v sodelovanju z ekipo administratorjev, programerjev in pravnih strokovnjakov se bo vsakodnevno trudila za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.
 
Vse tekstovne informacije ter slikovna in tekstovna gradiva, ki so prikazana na navedenih portalih podjetja Alpcolor d.o.o., lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je prenašanje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na portalih podjetja Alpcolor d.o.o. ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano.
 
Z uporabo te strani ste izrazili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. V primeru, da se njimi ne strinjate, vas prosimo, da strani ne uporabljate.
 
Hvala.
Woca Linitherm Fibatape Ursa Helios Weber Jub
Spletko