PORCELAN GRES PLOŠČE ZA ZUNANJE UREDITVE

Zunanje površine porcelan gres-a v imitaciji naravnega kamna in lesa oplemenitene z tehničnimi lasnostni, ki nam jih naravni kamen ne mora ponuditi.

Različni formati in izredna podobnost naravnemu kamnu ali lesu ustvarjajo lepoto in eleganco najbolj priljubljenih materialov na prostem. Plošče imajo zelo dobro tehnične lastnosti in so enostavne za vzdrževanje. Debeline plošč so 2cm in 3cm.

S tehničnimi in zmogljivostnimi prednostmi, zaradi katerih so vse te površine zmagovalna izbira za tlakovanje in pokrivanje zunanjih prostorov.

Tlakovanje, ki zagotavlja visoko zmogljivost in funkcionalnost zaradi svoje debeline 2 ali 3 cm in nizke absorpcije, ki pomeni nizke stroške vzdrževanja in čiščenja.

Plošče debeline 3cm povozne in so odporne na težke obremenitve, so lasersko rezane in imajo retificirne robovve. Plošče imajo protizdrsni R11 razred.

Odporne so na ekstremne vremenske razmere. Ob močnih temperaturnih spremembah se ne krčijo in ne raztezajo, odporne so na UV žarke in ne bodo zbledele. Plošče ne vpijajo in so odporne na sol, močne kisline in bazne raztopine. Čiščenje je hitro in enostavno.
v Primerne so za domačo uporabo in sicer za terase, vrtne poti, ob bazenske površine, avtomobilske dovoze, garaže...in za javne površine kot so trgovinski centri, letališča, toplice, hoteli...

Načini polaganja:
- direktno v travo, na mivko ali na pesek
- polaganje na betonsko podlago z elastičnimi lepili za keramiko
- suho polaganje z distančnimi nosilci.
Mapei Knauf Insulation Rofix TKK Belinka Seves
Spletko